Brug efteråret til husprojekterne

Ingen kommentarer Share:
Efterårsblade
22xxss

Efteråret er et fint tidspunkt til gør-det-selv projekter på huset. Mange ville måske gerne have været i gang i løbet af sommerferien, men når vejret endeligt er godt, vil man jo gerne benytte lejligheden til at komme lidt ud og nyde varmen og måske tage en tur til stranden, og så kan det knibe med tiden til diverse husprojekter. Derfor kan man lige så godt vente, til det bliver efterårsferie.

Værktøj

Hvorfor ikke bare slappe af?

Hvorfor ønsker nogen overhovedet at bruge sin fritid på at arbejde på huset, når man kunne ligge på sofaen og slappe af, nu hvor man langt om længe har ferie? Det kan der være mange årsager til. En af grundene er, at nu kommer den tid, hvor man opholder sig mere indendøre. Så skal tingene indenfor fungere, så hvis der er noget, som trænger til reparation, er det med at få det ordnet. Derudover er det vigtigt, at huset føles som et hjem. Det skal være rart at være der, og det gælder selvfølgelig for alle husets beboere, og gæster skal føle sig velkomne.

Endnu en grund til at gå i gang med husprojekterne er, at der ikke er noget bedre end et velafsluttet projekt og så er det også nemmere at slappe af bagefter, når tingene er bragt i orden. Så kan man med ganske god samvittighed smide sig i sofaen og se film hele weekenden, hvis det er det, man er i humør til.

afmaaling

Listen er lang

Der kan være både mindre og større opgaver at gå i gang med – læs mere her. Alt fra at male kontoret til at sætte et nyt køkken ind. Det kan være projekter, som aldrig blev afsluttet 100%. Eksempelvis gider man måske ikke længere gå og kigge på de manglende lister, som man ikke lige fik sat op igen, efter man blev færdig med at lægge gulvet for et halvt år siden. Det kan også være, der efterhånden flyder med kabler overalt, og disse trænger til at blive samlet sammen i nogle kabelbakker. Dermed bliver støvsugning nemmere, og det virker mindre rodet.

Hvad angår tidsfrist på projekterne kan man jo sætte fristen til jul eller nytår eller en anden dag, hvor man ved, man skal have huset fuld af gæster, så man har noget at abejde efter.

Det kan tit virke motiverende, hvis man har en bestemt dag, hvor man skal være færdig til. Og det er især godt, hvis der kommer nogle udefra, som kan se, hvis man ikke har overholdt planen. Så bliver man holdt til ilden, og det er bare vildt fedt at få det overstået. Dertil kommer, at man bliver mere glad for sit hjem, når tingene fungerer, som de skal. Det kan være man får overskud til at klare endnu flere husprojekter.

Previous Article

Hvordan holder man baby varm i bil og barnevogn om vinteren?

Next Article

De bedste programmer til grafisk design og billedredigering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.