De nye tendenser til hjemmet

Ingen kommentarer Share:
Hjem
22xxss

Der er mange, der gerne vil leve i et moderne hjem, som der kan sidestilles med dem, som det er muligt at sukke længe efter i de mange boligmagasiner, på de sociale medier og i boligprogrammerne i TV. Dog er det ikke altid helt let, hvorfor det kan kræve en stor ændring i ens indretning, hvis man altid vil følge med i de mange nye tendenser, der kommer frem inden for moderne indretning i hjemmet. Lige nu er der dog nogle få ting, som det godt kan betale sig at indføre i indretningen, idet de er kommet for at blive. Hold øje med nyhederne på dagens.dk og vær klar på, når stilen igen skifter.

Nyheder

Den nordiske stil er populær 

Her er der tale om den meget nordiske stil, som der kommer frem. Her er der et stort fokus på naturligheden og det rå. Derfor er det især materialer, som træ og beton der kommer ind, lige såvel som det industrielle look også er yderst populært. Du bør derfor søge tilbage til de gamle materialer og benytte dig af dem. Og kombiner de meget rå detaljer med masser af liv i form af store og grønne planter. Vær også gerne kreativ i dine nuancer i farver, men husk på, at det handler om at tænke minimalistisk og nordisk, når den skandinaviske stil skal stråle igennem.

Vælg møbler med et hårdt snit og nipting med bløde kanter 

Derudover bør du vælge møbler med et hårdt snit. Det vil sige dem med masser af kanter og struktur. Det er dem, der i sig selv ligner kunstværker, men som også har en meget praktisk foranstaltning. Hertil skal du vælge de bløde materialer i form af nipsgenstande som for eksempel puder, plaider, kurve, og hvad der nu ellers skal til, førend du får skabt dig et hyggeligt hjem, som du synes, det er rart at opholde dig i. Det er nemlig det vigtigste. Dit hjem skal være din trygge ramme, og derfor skal du glæde dig til at træde indenfor døren hver gang.

Have

Din have skal være dine grønne oase 

Når du er færdig med at indrette dit hjem, skal du vende dit blik mod din have. Denne har nemlig også meget at skulle have sagt i forhold til det samlede udtryk for dit hjem. Og her er der også masser af muligheder for at skabe sig en grøn oase. Vigtigst er det for dig, at du får den skærmet af, således du har noget privatliv, hvilket kan klares med en færdighæk. Klik her for at læse mere om færdighække.
Herefter skal du ellers bare sørge for masser af hygge, god stemning og atmosfære med blomster, krukker, lanterner, bløde møbler, lyskæder, og hvad der nu ellers passer ind i din have. Det kan for eksempel også være en grill eller en bålplads.

Previous Article

Vær helt klar på det nye årtis tendenser

Next Article

Dette har du måske ikke tænkt, over inden baby ankommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.