Slip for røglugten og prøv elektronisk cigaret

Ingen kommentarer Share:
E-cigaret
22xxss

Er du træt af at lugte af røg hver gang, du tager et hiv af dine cigaretter? Det kan først og fremmest være frustrerende i sociale relationer, men i ligeså høj grad, hvis du har børn. Udover at det er knap så passende i en hektisk hverdag, kan det også være et dårligt signal at sende over for dine børn. Specielt i tilfælde, hvor de står en anelse for tæt på, mens du ryger. Du kan slippe for røglugten og andre problematikker ved at droppe de almindelige cigaretter og prøve elektroniske cigaretter.

E-cigaret kvinde

Det kræver tilvænning

De sidste par år er e-cigaretter blevet mere og mere populære fremfor almindelige cigaretter. Fordelen er først og fremmest, at du i fremtiden slipper for en tung røglugt, hver gang du ryger. Det kan især være træls, hvis du sidder sammen med andre mennesker eller dine børn, og der lugter af røg. Med en e-cigaret vurderer du selv, om du vil have en almindelig e-cigaret, eller om du vil sammensætte den ud fra egne behov og præferencer. Det er nemlig også en mulighed. Valget er ene og alene dit, men udgangspunktet er, at det kan give en sjovere og nemmere hverdag for alle partere. 

Ingen røg hjemme

Vælg mellem et stort udbud

For familier med yngre børn kan det være fornøjeligt at slippe for de mange rygepauser udendørs. Investerer du i en cigaret, inhalerer du nemlig kun damp fra e-væsken og kan i den anledning sagtens ryges indenfor. Når du skal ud at finde den helt rigtige e-cigaret, kan du vælge imellem mange forskellige e-cigaretter alt efter behov. Dertil skal du vælge hvilken e-væske, du helst ønsker. Du vælger e-væsken ud fra smag og nikotinstyrke. Med en elektronisk cigaret kan du derfor gøre hverdagslivet som ryger lidt nemmere. Ønsker du at trappe ned på rygningen, kan du vælge e-væsker uden nikotin. 

Previous Article

Prøv noget nyt i jeres ferie

Next Article

Sådan holder du den sjoveste polterabend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.