En livlig have kan gøre underværker

Ingen kommentarer Share:
Vanding af blomster
22xxss

Vi hører mere og mere om mennesker, som fortæller om hvordan det at have en have med alverdens forskellige planter, kan virke afstressende. Det hjælper også andre mennesker med at få en hobby, når man er et sted i sit liv hvor man mangler noget at give sig til. Nogle mennesker betragter dyr, eksempelvis hunde, som deres bedste venner, mens andre mennesker betragter planter som deres bedste venner. Dette kommer af, at planter jo også er levende organismer som afhænger af os. 

Køkkenhave

Behøver ikke altid at være store hække eller frugttræer 

Der er mange som bevidst fravælger at købe hus fordi, at tror at haven kun kommer til at byde på stress og at det hele handler om at have store træer og hække overalt. Men sådan er det netop ikke. Mange glemmer, at de kan lave en hyggelig køkkenhave med alverdens forskellige urter og grøntsager. Det er også blevet en meget populær trend, hos især unge familier, som sætter deres lid til hjemmedyrkede grøntsager og krydderier. Som tidligere nævnt, ender det ofte med at blive en hobby for de fleste. 

Drivhus

I drivhus eller paller?

Så kan det være, at du nu spørger dig selv om du skal lave din køkkenhave i små pallerammer ude i det åbne eller om du skal købe et drivhus og dyrke dine forskellige planter deri. Svaret er, at du kan begge dele. Det er mere en smag og behag sag. Dog kan det vise sig at være en god ide, at dyrke dine krydderurter og grøntsager indenfor, altså i et drivhus. Det danske forår-og sommervejr kan ofte forhindre væksten, grundet enten for lave temperaturer eller for meget nedbør. Derfor kan det ofte vise sig at være en fornuftig ide, at have et lille drivhus til dine planter. 

Previous Article

Fordelene ved charterferie

Next Article

Find noget godt legetøj til dine børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.