Personlig pleje

Ingen kommentarer Share:
vitaminer
22xxss

Aldrig før har personlig pleje været så stor som nu. Alle, både mænd og kvinder går op i deres udseende og velvære. Når vi snakker personlig pleje, handler det om vores frisure skal være flot, neglelak på fingrene, cremer og behandlinger skal der også til. Personlig pleje handler ikke kun om det udvendige, men også det indvendige. Det inde i kroppen, har også behov for at få den rette hjælp. På denne måde, kan du opretholde en ren krop hele vejen igennem.

Kosttilskud og vitaminer

Hvis ikke du spiser vitaminer, kan du komme til at føle dig træt, drænet for energi, manglende overskud og overblik. Hvis du føler nogen af disse tegn, bør du gå til lægen. Det kan være du er i underskud af en eller flere vigtige vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler, er vores benzin. Så hvis tanken er tom, kører kroppen ikke optimalt videre.

Vitaminer styrker også hår og negle

Hvis du er i underskud af nogle vigtige ingredienser i kroppen, kan du tydeligt se det på dit hår og dine negle. Håret mister sin glansfulde effekt og neglene flækker fra en side af. Ved vitaminmangel, kan du også komme ud for, at dit hår ikke vil blive længere end f.eks. skuldrene. Men hvis du ønsker længere hår, kan du ved professionel hjælp sat hår Extensions i dit hår. Du kan få lavet Extensions i Horsens og på diverse andre klinikker rundt om i Danmark.

Styrk tænderne med den rigtige behandling

Det er ikke kun hud, hår og negle der tager skade hvis ikke det bliver passet ordentligt. Dine tænder kan tage skade, hvis ikke du får den rigtige kalkmængde. Man må ikke få for meget kalk, så kan det gå i årene i kroppen og i værste tilfælde give kalkforstoppelse. Men hvis ikke du får kalk igennem din kost, bør du supplere op med kalktabletter. I nogle af disse tabletter, er der tilført D-vitamin som fremskynder calcium og fosfat, som er de grundlæggende dele til tand og knoglevævet. D-vitamin kan også optages igennem solen, men om vinteren hvor der ikke er mange lyse timer, er det ikke sikkert du får den rigtige mængde. Hvis dette sker, kan du risikere at gå i muskelkramper.

Nok vitaminer, men stadig svage tænder

Hvis du har nok vitaminer i kroppen, men din emalje på tænderne stadig er beskadiget, kan det være af flere årsager. Som udgangspunkt, bør du opsøge en tandlæge. Husk at børste dine tænder minimum to gange dagligt. Hvis du også gør det korrekt, men der stadig er skade på tænderne, kan det være fordi du skærer tænder om natten. Det kan måske for dig, være nødvendigt med en bideskinne. På denne måde har du mulighed, for ikke at slibe dine tænder sammen i løbet af natten. Det er ikke sikkert at du decideret skærer tænder, men måske presser dem intenst sammen, her vil det også være anvendeligt med bideskinner. En bideskinne kan beskytte dine tænder og muskulatur i kæbepartiet.

Previous Article

Her er forskellen på en nusseklud og en bamse

Next Article

Hvordan finder jeg All Inclusive afbudsrejser til Barcelona?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.