Få mere fokus med en fidgetspinner

Ingen kommentarer Share:
Få mere fokus med en fidgetspinner
22xxss

Alle har et eller andet, som de godt kan lide at sidde og pille ved. Vi kender alle en, som altid klikker med sin kuglepen, eller sidder rastløs og ryster med sit ben. Ofte kan det være til stor belastning for andre mennesker, især hvis det er noget som siger en lyd. Den konstante lyd af en kuglepen som bliver trykket på, kan være meget forstyrrende på andre. På grund af disse ting, har vi haft en tendens til at se den slags, som noget negativt. Folk der altid skal pille ved noget, har man haft en tendens til at tro ikke var fuldt ud fokuseret på det de lavede. Det har dig vist sig, at det ikke forholder sig helt sådan, og det her en fidgetspinner kommer ind i billedet.

Forskning har faktisk vist, at børn der sidder og piller ved noget, rent faktisk lærer meget hurtigere. Det samme gælder voksne mennesker. Hvis man har noget at pille ved, så er kroppen mildt beskæftiget med noget andet, og derved kan man nemmere vende alt sin mentale fokus, mod den opgave, man skal foretage sig. En fidgetspinner kan tage denne funktion, ved at være noget man kan sidde og pille ved med sine fingre, og derved kan man bedre koncentrere sig i mødet, eller hvad man nu har brug for. Der findes et stort udvalg af forskellige fidgetspinnere, så man kan få fat i en, som passer lige præcis til en.

En fidgetspinner kan gøre dig mere produktiv på kontoret

Hvad er en fidgetspinner så? Det er en hel ny dille. Folk har altid kunne finde et eller andet at sidde og pille ved, men dette er blevet en decideret trend, som indbringer mange penge for producenterne. Nogle bruge det sågar ikke blot til at holde deres hænder beskæftiget, men også til at lave spektakulære tricks, som det optræder med. Den måde en fidgetspinner fungere på er egentlig ret simpel. Det er en ting man kan sidde med i sin hånd, som man så kan få til at snurre rundt. Det er meget afslappende fornemmelse.

Fidgetspinneren er nu endelig kommet til Danmark

End til videre har vi ikke rigtig haft nogle former for fidget toys i Danmark, men de er langsomt begyndt at komme her til. Det er ikke kun fidgetspinnere, men også alle mulige andre typer. Det kan eksempelvis være en terning, som kan alle mulige forskellige ting. Der blev en kæmpe succes på kickstarter, som er en crowdfunding-hjemmeside, hvor den fik 6 millioner dollars i støtte fra folk. Der er altså en enorm efterspørgsels på denne form for legetøj, og fidgetspinneren er en af de bedste, man kan få fat i. Man kan få den i alverdens farver, og med alverdens temaer. Nogle kan lyde og nogle er lavet af meget dyre materialer. Desuden kan man også få alt fra meget billige til meget dyre fidgetspinnere. Der er altså en for hver en smag.

Previous Article

Den rette indendørsmaling gør arbejdet nemt

Next Article

Når noget så banalt som en sofa skaber parforholdsproblemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.