Benyt dig af gardiner i din indretning

Ingen kommentarer Share:
Stol og vindue
22xxss

Mennesker har brug for tryghed. Alle undersøgelser peger på, at mennesker allerede siden tidernes morgen har haft behov for en sikker base at kunne falde tilbage på. Vi tillægger fysiske steder en stor mængde betydning i takt med, at vi møder mennesker og skaber minder der. Vi forbinder på den måde steder med de oplevelser, som vi har haft der. For eksempel vil mange nok føle nostalgi, når de tænker på deres barndomshjem. Det har derfor stor betydning for ens velvære og helbred, at man føler sig tilpas i sit hjem. For at kunne nå dette mål, er den individuelle indretning utrolig vigtig. Den kan nemlig sætte de perfekte rammer for en hverdag, hvor alle føler sig godt tilpas.

Seng

Sådan kommer du igang med at indrette din bolig

Er du træt af at gå på kompromis med din forestilling af hjemlig hygge? Har du en vision af det perfekte hjem for dit indre øje? Synes du, at den er svær at virkeliggøre?

Det kan være meget sjovt og kreativt udfoldende at indrette sin bolig, men desværre forbinder mange også processen med stress og uoverskuelighed. Det er derfor vigtigt at opsøge vejledning og tage imod hjælp, når man har brug for den. Midt i indretnings frustration og byggerod er det vigtigt, at minde sig selv om, at slutresultatet vil være det hele værd. Prøv at bibeholde en åben tilgang til arbejdet, så du fortsat kan lade dig inspirere af dine omgivelser. Mens man selvfølgelig må have økonomien og de reelle muligheder i baghovedet, skal man passe på med ikke at gå på kompromis med sine ønsker. Du vil højst sandsynlig komme til at fortryde det, hvis du forhaster dig i de større beslutninger. Så vær tålmodig og husk at have tiltro til dine visioner og idéer. Sandheden er nemlig, at der er så meget mere, der er muligt, end man tror. Samtidig gør de mindste detaljer den største forskel. 

Stue og altan

Gardiner spiller en stor rolle i hjemmet

En simpel ting som gardiner betyder mere for helhedsoplevelsen, end man måske skulle tro. Gardiners hovedfunktion er først og fremmest at afskærme både sollys og indkig udefra. Samtidig kan gardiner dog også mørklægge og holde solvarme ude. Alt efter boligens lokation og indretning kan der altså være mange praktiske grunde til at få installeret gardiner. Men når man ser bort fra den praktiske funktion, findes gardiner også i alle mulige former, størrelser og farver. De mange valgmuligheder giver frit spil til at lege med personlig stil, og samtidig kunne tage højde for boligens særpræg. Gardiner i den rette størrelse kan skænke ens bolig mere rum, lys, farve og stil. Desuden kan de skabe vidt forskellige stemninger. For eksempel kan stofgardiner medvirke til en hyggelig atmosfære, hvor lamelgardiner er mere klassiske og elegante. Foldegardiner har et let udtryk, mens mørklægningsgardiner virker lidt tungere. Man kan købe alverdens forskellige slags gardiner eller skræddersy dem efter sine personlige behov og foretrukne stil. Det er helt op til en selv, hvordan man vil bruge gardiner til at sætte sit eget præg på hjemmet.

Previous Article

Få ro på – både derhjemme og på arbejdet

Next Article

Derfor er løbebånd perfekt til den nye løber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.