Genopliv de gode gamle dage i din indretning

Ingen kommentarer Share:
Fortiden
22xxss

Det er nok forholdsvist alment, så snart man har nået en vis alder at længes en smule tilbage til de gode gamle dage. Det er dog som om, at vi aldrig rigtig kan blive enige om, hvornår de gode gamle dage var, eller hvorfor de nødvendigvis var gode. Alt efter hvor gammel man er, er det nemlig forskellige tidsperioder, man for sit indre har hyllet i nostalgi. 

Det gør dog ikke så meget, for så længde der er en tidsperiode eller en stil, der giver dig den dejlige følelse af nostalgi og konstant hygge, så er der grund til at omgive sig med netop den. Det kan man gøre på mange måder, men noget af det mest oplagte er selvfølgelig at lade sig inspirere i sin indretning af hjemmet. 

Det kan gælde for den indvendige indretning med alt fra farven på væggen til møblerne i stuen. Det kan dog i allerhøjeste grad også handle om haven, hvis du godt kan lide havearbejde eller bare har en helt speciel vision hvad den angår. 

Barndomshave

Genskab din barndomshave

Nogle drømmer for eksempel om at genskabe haven fra deres barndom, fordi det var der de brugte rigtig meget tid på at lege eller drømme sig væk i eventyrlige verdener. Langt de fleste holder det dog ved tanken, fordi de ganske enkelt er bange for, at det vil komme til at tage for lang tid eller koste for mange penge. 

Det behøver det dog slet ikke at gøre. Tager man for eksempel haven, er der masser af muligheder for hurtige og billige løsninger, hvis bare man tør gribe dem og ved, hvor man skal kigge hen. Man kan for eksempel for relativt få penge anskaffe sig en såkaldt færdig hæk. En færdig hæk er, som navnet antyder, en hæk, der allerede er færdig. Den er altså klar til at blive plantet, og så har man med det samme en hæk fremfor at skulle vente. Lignende løsninger findes for meget andet i haven.

Genbrug

Tag i genbrugen

Lignende lette og billige løsninger findes faktisk også for den indvendige indretning, selvom den kan gå hen og blive en smule mere omstændigt. 

Den korte version er dog, at man heldigvis ikke skal kigge meget længere end til den lokale genbrug for at kunne finde møbler og meget mere, der kan genoplive de gode gamle dage. Er der et ridset møbel eller en plettet sofa, kan man anskaffe sig et billigt lammeskind fra billigtlammeskind.dk til at dække det og få det til at ligne nyt.

Previous Article

Fem tips til, hvordan du kan leve et sundt og balanceret liv

Next Article

Sådan kan du prioritere mere tid hjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.