Skab et ferieparadis i baghaven

Ingen kommentarer Share:
cementblanding
22xxss

Drømmer du om at slappe af i poolen og drikke lækre drinks på hotellets regning? Hvis du savner sol og varme, men er forhindret i at tage afsted på grund af arbejde, familie og en presset økonomi skal du læse med her. Det er nemlig hér du får svarene på, hvordan du billigt får alt det, som det klassiske all inclusive-hotel rummer, ind i baghaven. Når vi bygger og gør det selv, er det kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du altså forstår dig på at gøre en god handel. Her får du gode ideer til hvad dit næste byggeprojekt skal være som led i det større projekt: dit nye ferieparadis i haven.

hjerteformet_hul

En lækker træterrasse

En flot og lakeret træterasse kan gøre enormt meget for din have. Hvis den er hævet, skaber den et overblik over haven, der kan spare en masse energi, hvis du har børn, du skal holde øje med imens du læser eller slapper af. Den bør placeres fri for skygge fra træer, så man ikke fryser om aftenen og så man kan sole sig om dagen. Hvis du har brug for yderligere tips om materialer og bygge-info kan du lade dig selv rådgive på et af internettets mange ekspert-sider. Her finder du tonsvis af tips og tricks til alt inden for gør-det-selv.

graesslaamaskine

Vand og varme i haven

Den perfekte have skulle nødig mangle muligheden for at dyppe sig. Hvis en swimming pool lyder som et lidt for omfattende projekt kan du i stedet overveje et hjemmelavet boblebad. Selve karret og de elektroniske systemer bag kan købes på internettet, så alt du skal er at bygge en box til interiøret eller grave et hul og isolere det. Hvis et varmt boblebad ikke kunne friste, så kan du nemt og hurtigt gøre din have mere interessant med varmelamper, et bålsted eller en grill. Hvis du nyder at bygge, kunne en pizzaovn også være et godt bud på noget at give sig til. Det er langt nemmere end det lyder og kræver kun simple redskaber og materialer at bygge. Herudover skaber det også rammerne for at invitere gæster til en meget hyggelig aften.

 

Previous Article

Indret dit nye hjem med god planlægning

Next Article

Sådan bør du klæde dig som kvinde på rejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.