Hvad giver du i gave på fars dag?

Ingen kommentarer Share:
Giv en gave på fars dag
22xxss

Hører du til dem, der holder traditionen med at give din far en gave på fars dag, i hævd? Hvis ja, hvad giver du så? Spørger du din far hvad han ønsker sig eller finder du på noget der kan overraske ham? Jeg tænker, at du ikke sender blomster til ham, som du måske gør på mors dag.

Jeg husker selv tilbage på den tid hvert år, hvor jeg skulle finde på en fars dags gave. Det blev ofte et par sokker eller et slips. Virkelig originalt! Hvis ikke det var en blød pakke, så blev det til en pakke cerutter eller et par fine cigarer. Jeg tror ikke at jeg helt opfangede signalet fra den gamle, når han hvert år sagde: ”Ih tak, men det behøver du da ikke!”. Han havde også skuffen fyldt med sokker og flere bøjler, der var ved at bukke under for tyngden af hans slips. Og ærligt talt, hvem gider rende rundt på arbejdet med et skriggult slips med sorte bogstaver der danner ordene ”Verdens Bedste Far”?

Fars dags gaver i forretningerne

Har du lagt mærke til hvor kreative forretningerne er hvert år ved den tid? Altså en månedstid før fars dag. Det er dybest set det samme skrammel de sælger hvert år, og sandsynligheden for at det er varer der har ligget på lageret i flere år er stor. Det er nemlig de samme kopper, krus, sokker og slips der bliver lagt frem i butikkerne. Eller dødssyge metalskilte, køleskabsmagneter og andet ligegyldigt tingeltangel.

Var det så bare en smart eller flot kop eller et lækkert slips, men det er det ikke. Det er altid i farver der skriger til himmelen og med sætninger som ”Til Verdens Bedste Far”, ”Min Far er Nummer 1 i Verden”, ”En Guldpokal til den Bedste Far” og mange andre tossede tekster. Som om, der eksisterer et verdensmesterskab i at være far!

Hvis alle fædre på en arbejdsplads tog deres krus, kopper og slips med, som de havde fået i fars dags gave, så kan jeg se for mig, hvordan kontorlandskabet så ud. Og så kunne de alle bryste sig af at være verdens bedste far.

Tænk kreativt når du giver en gave til din far

Okay, spøg til side. Der er mange sjove gaveidéer til en fars dags gave og det handler bare om at tænke kreativt. I stedet for at købe noget sådan lidt i sidste øjeblik, så brug lidt tid på at finde noget, som farmand reelt kan bruge og bliver glad for. Og det kan da godt være et slips eller et par sokker, men i så fald find noget der passer til ham. Et elegant slips i en farve han kan lide og som klæder ham. Et par sokker som matcher hans sko eller jakkesæt. Måske få broderet hans initialer et diskret sted.

Eller spørg andre om, hvad han har brug for eller godt kunne tænke sig, hvis du ikke selv ved det. Kan han godt lide en stille whisky en gang i mellem, så køb en speciel udgave af hans yndlingsdrik. Giv altid en gave, som du ved han vil sætte pris på. Han ved jo godt at han er verdens bedste far for dig.

Previous Article

Forslag til at gøre din kulinariske hverdag mere spændende

Next Article

Hank op i dig selv og kom i form

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.