Har du behov for foryngelse?

Ingen kommentarer Share:
ældre og smuk
22xxss

Går du og føler dig lidt nedtrykt, når du ser dig selv i spejlet? Måske fordi du ikke bryder dig om at se de små fine rynker der begynder at titte frem og at din hud virker mere slap end for et par år siden. Der er absolut intet galt i, at ens ansigt ændrer sig i takt med at man bliver ældre og det er vigtigt at huske på at det højst sandsynligt kun virker rigtig tydeligt for en selv, hvorimod andre nok næsten ikke lægger mærke til disse forandringer. 

injektioner

Måske injektioner er en ide

Men hvis du har svært ved at acceptere at dit ansigt har forandret sig og du oprigtig ønsker at gøre noget ved det, så findes der flere forskellige måder hvorpå du kan opnå en hud der virker yngre og mere stram.  

Man kan for eksempel vælge at få kosmetisk injektionsbehandling Vejle. Her kan man vælge mellem tre forskellige typer af injektioner.

Botox 

Dette produkt bruges til at stoppe nerveimpulserne i ens ansigtsmuskler, så disse ikke trækker sig sammen. For det er når ens muskler i ansigtet trækker sig sammen, at der opstår rynker i huden. Så ved at blokerer denne sammentrækning, vil man kunne fjerne nogle af ens rynker.

Fillers

Vælger man at få fillers, så er der to slags at vælge imellem. De permanente og de ikke-permanente.

Vælger man ikke-permanente fillers, så kan man sige at det er en form for sukkervand, som man får sprøjtet ind. For dette produkt består nemlig af 98% vand og så 2% af noget der hedder hyaluron, hvilket er et slags sukkerstof. Dog er det også et stof som allerede findes naturligt i ens hud, problemet er bare at man producerer mindre og mindre af det nu ældre man bliver.

injektioner

Profhilo 

En behandling med profhilo er noge helt nyt. Dette middel går ind og kickstarter nogle naturlige processer i ens hud. Den fremmer nemlig hudens produktion af kollagen og elastin. Begge noget der virker opstrammende på ens hud, og også to ting som kroppen producerer mindre af når man bliver ældre. Hvilket er grunden til at ens hud dermed bliver mere slap når man er gammel.

Previous Article

Det skal du huske at købe nyt af til sommeren

Next Article

Gør din løbetræning sjovere med en hundeven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.