Gode råd til at blive bedre jæger med dit luftgevær

Ingen kommentarer Share:
Jagt
22xxss

At skyde med luftgevær har altid været lidt af en niche herhjemme, men dette ser dog ud til at ændre sig i dag. Flere og flere mennesker har nemlig fået øjnene op for luftgeværet som hobby. Tag bare et kig på luftgeværet.dk for at se de mange gode grunde til, at der her er tale om en hobby der er værd at give en chance. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skytte, så får du her et par gode råd til at blive en langt bedre skytte.

Fritid og natur

Øvelse gør mester

Det allerbedste du kan gøre er at bruge en masse tid på at lave huller i skydeskiven på skydebanen. Du vil her få en masse øvelse, der kan tages med i skoven på jagten.

Gør dit fodarbejde

Inden du kommer alt for godt i gang, så skal du selvfølgelig først finde ud af hvor du egentlig har lov til at skyde med dit luftgevær – og ikke mindst hvornår. Og her tænkes der selvfølgelig på den årlige jagtsæson.

Væbn dig med tålmodighed

Det er selvfølgelig fristende at komme i gang med dit luftgevær, så hurtigt som overhovedet muligt. Dog vil det i denne forbindelse være langt bedre, hvis du væbner dig med tålmodighed. Tag først i skoven, når du føler dig 100% sikker på at du rent faktisk forstår dit luftgevær fuldt ud.

 luftgevaer

Husk camouflagen  

En vigtig del af at gå på jagt er at være så usynlig som overhovedet muligt, så du ikke skræmmer vildtet væk. Du kan her vælge at investere i camouflage tøj, men en bedre læsning ville dog være at bruge f.eks. blade fra skoven til at tildække dig. Et andet godt tip ville desuden være, at holde dig i skyggen, hvilket jo netop vil gøre dig endnu mere usynlig overfor dyrene.

Hold dig fra deodoranten

Sidst men ikke mindst, så skal du i videst muligt omfang undgå ”ikke-naturlige” lugte, såsom deodorant eller vaskepulver (ja, lad nemlig vær med at vaske dit tøj). Dyr har jo netop en særdeles veludviklet lugtesans, og vil holde sig på god afstand hvis du lugter noget som helst mistænkeligt.

Previous Article

Hvis du altid er på farten og ikke kan finde ro

Next Article

Sund mad til dig med en travl hverdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.