Få styr på regnskaber og bilag

Ingen kommentarer Share:
Kassekladde
22xxss

Har man nogen former for regnskaber og bilag, er det altid vigtigt at holde styr på disse. Dette gøres igennem bogføring. Om man selv vil klare det eller hyre en til jobbet, må man selv om. Vigtigst er bare, at det gøres ordentligt. En kasseklade bruges ofte i denne forbindelse. Her vil man have diverse posteringer liggende indtil de bogføres. Så simpelt er det. Flere og flere benytter regnskabsprogrammet Dinero. Dette program er nemlig ganske nemt. Både for nybegyndere og mere erfarne brugere.

Mere end seks millioner fakturaer sendt igennem Dinero

Der er ingen tvivl om, at Dinero er et populært program. Faktisk tager det ikke andet end to minutter at sende en faktura. Samtidig kan man checke om kunden har modtaget den. Ligeleds kan man sende en rykker samt sende til inkasso med et enkelt klik. Der er mange smarte features, hvilket forklarer hvorfor så mange benytter programmet. Det var blandt andet også i mangel på bedre, at Dinero blev lavet. Og det må siges, at det var et godt initiativ. For det er en stor succes som hjælper mange firmaer i dag.

Selvom Excel er et ganske smart program, har mange svært ved at bruge det. Mange har nemlig svært ved at danne sig et overblik over de mange tal, der ofte er indtastet. Dog laver mange stadig kasseklader i Excel. Lær mere om simpel kasseklade Excel. Har man godt styr på programmet, kan man da også lave noget rigtig fint arbejde. Men har flere kolleger svært ved at sætte sig ind i det, hjælper det ikke noget. Dem der skal bruge det, skal jo helst også forstå det. Bruger man Dinero, har man derimod et program, der er mere brugervenligt på mange punkter. Netop derfor bruges det så meget.

Dinero har en lys fremtid i møde

Faktisk er Dinero blevet solgt til Visma-koncernen. Men hvis man tror at det er en dårlig ting, tager man fejl. For arbejdet fortsætter præcis, som det plejede hos Dinero. Det team der arbejdede under Dinero, fortsætter nemlig arbejdet. Den forskel man kan se, er at Visma er en stor koncern. Det vil sige at der blot er større muligheder for at udvikle Dinero. Er man en af de mange brugere, er dette naturligvis en god ting. For selvom programmet fungerer ganske godt, er der altid plads til forbedringer og nye tiltag. Og det må siges at være meget muligt hos Visma.

Martin Thorborg som er en af stifterne, fungerer stadig som administrerende direktør. Så det hele blev ikke vendt på hovedet efter Dinero blev solgt. Er man træt af Excel og overvejer at prøve noget nyt, kan Dinero foreslås. Giver man det en chance, vil man næppe fortryde det. For det er bare simpelt. Som tidligere nævnt, giver det mening lige meget om man er nybegynder eller ej. Selvfølgelig er det en fordel at have erfaring med lignende programmer. Men er dette ikke tilfældet, lærer man det hurtigt. Vil du holde styr på renskabet, er Dinero et af de førende programmer. Efter lidt øvelse, skal der nok komme styr på det hele.

Previous Article

Sådan får du råd til den rette indretning

Next Article

Kviklånet har stadig sin berettigelse trods de politiske vinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.