En kassekredit er en rigtig god backup at have

Ingen kommentarer Share:
pengesedler
22xxss

Der findes ikke noget mere tyngende end pengeproblemer. Ofte finder man en vej gennem problemerne, men alligevel kan det være rigtig rart at vide, at hvis problemet er så stort, at der ikke er en løsning – så er der et sikkerhedsnet, der passer på dig. Et sådan sikkerhedsnet kunne være en kassekredit. 

Nogle mennesker vælger at få oprettet en kassekredit, så der aldrig opstår en situation, hvor der ikke er dækning på kortet. Dette er måske en falsk tryghed, men alligevel er denne tryghed årsag til, at rigtig mange parforhold har det godt sammen i dag, når der ikke skal diskuteres økonomi hele tiden.

Sedler i kuffert

Du betaler ikke renter af din kassekredit, hvis du ikke bruger den

Der er rigtig mange, der i dag har en kassekredit. Dette er ganske simpelt fordi, det er en smart måde at låne penge på løbende, som man har brug for dem. Det er meget smart af flere årsager. Med et normalt lån på eksempelvis 30.000 kroner, så skal du betale 30.000 kroner plus renter tilbage. Opretter du i stedet en kassekredit på 30.000 kroner, og du kun får brug for de 10.000 kroner – ja så skal du kun tænke på at tilbage 10.000 kroner + renter.

Du betaler med andre ord aldrig renter af de penge på din kassekredit, som du ikke bruger. Dette er rigtigt smart og uden tvivl en af grundende til, at netop kassekreditter er så populære i det danske samfund. Denne opbygning af lån finder du ikke i nogen andre låntyper, og det minimerer også risikoen for, at du ikke kan tilbagebetale lånet, da du låner mindre beløb jævnligt efter behov fremfor at låne et stort beløb, der så skal tilbagebetales.

Købte telefoner for kontanter

Hvilken kassekredit skal du vælge?

Der kan være stor forskel på eksempelvis rentesatser på sådanne kassekreditter, og hvis du ønsker at få den bedste kassekredit, så er det nødvendigt både at kontakte dit lokale pengeinstitut, og se hvad de kan tilbyde dig, samtidig med at du skal en tur online og tjekke markedet ud her. Der er nemlig stor forskel på, om du skal betale 12.000 eller 20.000 kroner tilbage, hvis du bruger en kassekredit fuldt ud på 10.000 kroner.

Disse forskelle er slet ikke urealistiske, når det kommer til kassekreditter, så det er en rigtig god tid investeret, hvis du lige anvender 10-15 minutter på at undersøge markedet, inden du vælger en kassekredit. Hvis du kan ende med at spare helt op mod 10-12.000 kroner i tilbagebetalingsbeløb, så er dette jo faktisk en hel ekstra kassekredit, der er sparet.

 

Previous Article

Skab din drømmehave

Next Article

Hvad kan din fagforening?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.