3 ting I skal huske, inden sommerferien starter

Ingen kommentarer Share:
Is
22xxss

Sommerferien er den bedste tid på året, uanset hvilke planer vi går med. Det er i denne tid, at vi for alvor får mulighed for at være sammen med vores familie og værdsætte de små ting i hverdagen. Du har sikkert allerede tonsvis af planer, og det er jo bare skønt. 

Ofte kan vi dog komme til at glemme nogle vigtige småting, fordi vi har så travlt med alt det, vi skal lave i ferien. Her er derfor 3 ting, du skal huske, inden sommerferien for alvor starter.

Kanin

Husk at sørge for pasning til kæledyrene 

Er din familie en af de mange familier i Danmark, som har kæledyr, så er det supervigtigt, at I husker på pasningen. Hvis I skal på længere ture, kan det som regel være temmelig udfordrende at få det ordnet, og derfor er det godt at være ude i god tid. Hvis I pludselig står ugen før og mangler, så er I virkelig på den.

Hvis I har en hund, vil det ofte været muligt at få den passet hos familie eller venner. Hunde er relativt nemme at transportere, og de fleste elsker dem. Har I kan eller måske mindre dyr som kaniner, kan det være lidt mere kompliceret. Her vil der ofte være brug for, at I aftaler med nogen, at de kommer hjem til jer og ser efter dyrene. Der findes mange forskellige løsninger, og det skal selvfølgelig nok gå – men det handler altså om at få styr på det inden sidste øjeblik.

Få bestilt frisørtiderne 

Hver eneste år sker det for masser af mennesker: sommerferien starter. Du går ind for at booke en tid hos frisøren. Du opdager, at din frisør holder sommerlukket. Så skal du ud i at finde en anden frisør, og det kan altså være temmelig svært at få tider, når halvdelen af alle salonerne er lukkede. Derfor er det en rigtig god ide at få ordnet sommerens klipninger, inden ferien starter.

Det er ikke så fedt at være alt for langhåret på alle feriebillederne, så det er en rigtig rar ting at få ordnet på forhånd. Sørg for, at hele familien når et smut forbi, så I slipper for at skulle håndtere frisørabstinenser hele sommeren igennem. Jeres hår er trods alt noget af det første, folk ser.

Frisør

Styr på rabatkoderne

Du har måske oplevet noget lignende: I står foran forlystelsesparken, og pludselig opdager I hvor dyrt det er. Omkring jer går folk rundt med udklip fra morgenmadspakker, som garanterer dem mange hundrede kroners rabat – hvorfor tog I ikke sådan én med?

I kan stort set finde rabatkuponer til alle de dyrere sommeraktiviteter i landet, hvis bare I lige er opmærksomme. De begynder at dukke op rundt omkring flere måneder, før ferien starter, så det er bare om at komme i gang med at samle. Selv hvis I ikke lige har planlagt en tur til det pågældende sted, ved man jo aldrig, hvad der sker. Det skader ikke at være sikker, og mange af produkterne køber I jo alligevel i forvejen.

Previous Article

Gør din fritid mere levende og eftertragtet

Next Article

Find den rigtige seng til både dig og dit kæledyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.