Bliv motiveret til at komme i god form

Ingen kommentarer Share:
Planken
22xxss

Har man bevæget sig hele livet kan det føles meget mærkeligt at komme i dårlig form. At gå rundt og blive forpustet er måske noget, som man slet ikke er vant til. Man er vant til at kunne gøre alting med sin krop uden at føle nogen form for anstrengelse. At føle sig forpustet hele tiden er ikke sjovt. Heldigvis er det noget man kan ændre. Jo dårligere form man kommer i, jo sværere bliver det naturligvis at komme i god form. Motivationen er det vigtigste element her. For motivationen daler langsomt hvis man alligevel ikke kan komme i god form hurtigt. Jo længere tid man venter på at gøre noget, jo mere skal der til for at komme i god form. Det kan være med til at gøre, at man slet og ret ikke kan overskue det. Heldigvis behøver det dog slet ikke at være så svært. Så længe man starter ud med små ændringer kan man gøre en stor forskel. For ofte er det faktisk ikke de helt store ting der skal til for at man kommer i god form. Hvis blot man sørger for at gøre en lille indsats skal man nok klare den. 

Vægte og sko

Sæt personlige mål og nå dem

Har man ingen mål kan det være svært at nå dem. Derfor er det en god ide at sætte sig nogle mål. Skal man i form kan man sætte nogle mål der handler om træning. Det er altid vigtigt, at man ikke sætter nogle mål, som er for urealistiske. Sæt gode og realiserbaer mål hvis du vil i form. Hvis der er tale om mål, som ikke er svære at opnå er der større sandsynlighed for, at du kan nå dem. Derfor er det vigtigt, at du netop sørger for, at du sætter dem ordentligt. Hvis du slet ikke træner for tiden kan et mål være, at du skal træne en gang om ugen. Og her kan du vælge at definere træning meget bredt. Det kan være, at træning er alt fra et par minutters hurtig gågang til et par timers spinning. Uanset hvad er det vigtigt, at du blot definerer for dig selv hvad dit mål er. 

For kun hvis du selv ved hvad dit mål er kan du gøre noget ved det. Efter nogle måneder finder du måske ud af, at det er for nemt et mål du har sat. du finder ud af, at du hurtigt får trænet en gang om ugen. Så kan du vælge at sætte tallet op til to. Så kan dit nye personlige mål være, at du skal ud og træne to gange om ugen. Således kan du hele tiden få mere og mere ambitiøse mål, som du dog altid kan holde. 

Jogger

Find din foretrukne træningsmetode

At finde en god måde at træne på er vigtigt. For du skal tænke på, at det du vælger at træne er noget, som du helst skal gøre hele livet. For på den måde bliver du ved med at være i god form. Rigtig mange vælger at stille sig på på en crosstrainer. På sitet http://crosstrainerguiden.dk/ kan du lære mere om hvad det er for en maskine og hvilke fordele den har. 

Previous Article

Få hjælp til hverdagen med få tips

Next Article

Sådan kan du sørge for julegaver til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.