Sjove temaer til din konfirmation

Ingen kommentarer Share:
konfimation
22xxss

Konfirmation (eller nonfirmation for den sags skyld) er ikke typisk festen, man tænker burde have et tema. Men hvorfor ikke egentlig? Vi lever i et land der aldrig har været mindre religiøst, og det religiøse grundlag konfirmation egentlig bygger på, forsvinder langsomt mere og mere fra den tradition vi fejre i dag.

Vi eksperimenterer med sjove og spændende temaer til hyggefester, fødselsdage, polterabender og næsten alle andre former for fejringer, så hvorfor ikke også konfirmationer?

Hvis du tænker et sjovt tema til dit barns eller din egen konfirmation kunne være sjovt at prøve af, så kan du i denne artikler finde en masse gode ideer til, hvordan du kan gøre din/dit barns konfirmation til noget helt specielt.

fest

Udnyt varmen – bring festen til troperne

Næsten alle konfirmations fester bliver holdt i maj/juni månederne, og temperaturen har derfor højst sandsynligt nået et godt stykke op i de to cifrede grader. Hvorfor ikke udnytte varmen til at opsætte det perfekte Hawaii tema?

Det klassiske Hawaii tema er fjollet, farverigt og festligt – de tre nøgleord mange mennesker nok gerne vil have associeret med deres konfirmationsfest. Synes du altså en konfirmationsfest med lange taler og intet at lave bliver lidt for kedelig, hvorfor så ikke smide en blomsterkrans om halsen og byd bedstemor op til hula dans?

Tilføj lidt ekstra krydderier til den traditionelle konfirmations middag, med en lækker tre retters menu inspireret af maden fra den amerikanske sydstat. I forhold til drikkevare kan du enten holde dig til det sikre udvalg af vine, eller du kan smide hæmningerne og gå på jagt efter de mest farverige drinks paraplyer, du kan finde.

Mulighederne er uendelige, så hvorfor ikke have det lidt sjovt med, hvad der efterhånden er blevet gjort til et ophøjet gaveræs, og se hvor mange af dine familiemedlemmer du kan få overtalt til at dukke op i et hula skørt.

Hold det klassisk og elegant – men med et twist

Ønsker du ikke at din konfirmation skal gå helt op i hat og briller, og vil du stadig gerne holde din fest bare en smule sofistikeret, så findes der skam også temaer derude, der passer til den mere gallainspirerede konfirmand.

kirke

Hvem elsker ikke et godt mysterium? Integrer en festleg ind i konfirmationens tema, og tryllebind dine gæster med et hjernevridende mordmysterie. Hold dine invitationer gammeldags og elegante, lad dine gæster finde deres mest 50’er inspirerede puds frem, og stryg spor og beviser rundt omkring i din ellers traditionelle konfirmationsfest.

Bliver et mordmysterium for drabeligt for de små, kan du gøre gaverne til hovedfokus for din eftersøgning og forvandle mordmysteriet til en heftig jagt efter en gave tyv!

Med et ’opklarings tema’ kan du lade fantasien løbe frit og selv vælge hvordan dine gæster skal opklare mysteriet, og hvad mysteriet helt præcist indebære. Ved selv at skulle opklare mysteriet vil dine gæster føle sig mere investeret i festen, og du er sikret at alle altid vil have noget at lave. For selv hvis ens yndlings dansepartner er gået på toilet, kan man altid få tiden til at gå ved at kigge rundt efter det næste spændende spor.

Previous Article

Skift pyntetingene i boligen ud til Black Friday

Next Article

Lån nogle penge så du kan nyde sommerens goder endnu mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.