Lån til forældrekøb

Ingen kommentarer Share:
Forældrekøb er muligheden for at hjælpe børnene til en bolig
22xxss

SPONSORERET
Et forældrekøb kan være en fordel, hvis der er råd til det. Ofte kan det være med til at give dit barn flere muligheder, når han eller hun skal starte på en uddannelse i en ny by. Så er der ligesom en base, hvor fra han eller hun kan bevæge sig ud i den nye by som Aarhus eller København.

Det skal du overveje i forhold til forældrekøb

Men et forældrekøb er en stor ting og kan blive en dyr investering. Derfor er det utroligt vigtigt, at I sætter jer ned alle sammen og overvejer, hvordan det skal foregå. Og om det er noget, I alle sammen har lyst til gå videre med.

For eksempel er der et aspekt i, hvor langsigtet en investering der er tale om. Hvis jeres barn ikke har tænkt sig at bo i lejligheden særligt længe, kan det pludselig blive en dyr investering for bare et års tid. Men har han eller hun lyst til at blive boende i lejligheden – og har mulighed for det – i mange år, så er der pludselig et langt perspektiv i det.

I forbindelse med købet, uanset hvor i landet det så er, så kan det være en god idé at få noget rådgivning omkring det. Det er ofte første gang, forældre begiver sig ud i et forældrekøb, og derfor kan det være en fordel at tale med nogen, der har erfaring på området. Eksempelvis en bankrådgiver eller en ejendomsmægler.

Det kan også være, at I har behov at tage et lån, når der skal købes en lejlighed, og så er det især en god idé at få snakket det igennem med bankrådgiveren. Klik her for at blive klogere på privatlån, og hvad I har af muligheder.

Der er nemlig en del fordele ved et forældrekøb, bland andet kan I købe lejligheden på en sådan måde, at I får skattemæssige fordele ud af det. Hvis I tager det med i overvejelserne, kan det være, at det kan betale sig.

Hjælp dit barn på vej

Selvom et forældrekøb lyder som en god idé, og I måske har råd til at købe en lejlighed, så er det vigtigt, at I virkelig sætter jer ned og overvejer situationen. For måske er det ikke den rigtige måde at hjælpe jeres barn på vej. Selvom han eller hun får et hjem og en base, kan der være andre måder at hjælpe hende eller ham på.

Læs mere om forældrekøb her.

Der kan også være indkøb af for eksempel studiebøger eller indretning af lejligheden. Det er i hvert fald indkøb og investeringer, som ikke er så store, hvis I ikke har råd til et forældrekøb af en lejlighed. Her er der også fordele i forhold til skatten, ligesom der er med et forældrekøb.

Alt i alt er det vigtigt, at I alle er med på omstændighederne og kan tage de langsigtede briller på. Selvom jeres barn måske lige er blevet student og ikke har et større overblik, så forsøg alligevel at tage samtalen.

Previous Article

Få en bedre følelse i krop og sind med træning

Next Article

Slut med kedelig bogføring og det svære årsregnskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.