Mange går glip af kompensation i forbindelse med forsinket fly

Ingen kommentarer Share:
Mange går glip af kompensation i forbindelse med forsinket fly
22xxss

Når du står ude i lufthavnen, og dit fly er blevet forsinket, vil vreden ikke kende nogen grænser. Du sidder og tænker på alle de måder, hvor du kan klage over flyselskabet og prøve at få dine penge tilbage. Nogle af os vil endda brokke os højlydt for at gøre opmærksom på, at det simpelthen er for dårligt, at flyet ikke er kommet af sted for længe siden.

Men når først flyet letter, er det som om, at vores vrede også letter. Undersøgelser viser i hvert fald, at der slet ikke er så mange, der får kompensation og erstatning, som der reelt er berettiget til den. Det skyldes, at mange simpelthen ikke får søgt om den, når de først er kommet frem, eller når de kommer hjem fra ferie.

For nogle skyldes det også, at de ikke får søgt det rigtige sted eller på den rigtige måde, og at flyselskabet derfor har for nemt ved at afvise dem. Men læs videre så du ved hvordan du får forsinket fly kompensation.

Firmaer hjælper med at skaffe kompensation

Når du er kommet hjem fra ferie og skal på arbejde igen, kan det dog også være besværligt at skulle skrive en masse mails frem og tilbage med flyselskabet om, hvordan du kan få erstatning. Der er tusind andre ting, som du også skal tage dig af og også skal tage stilling til. Du skal arbejde, du skal hente børn, sørge for aftensmad, dyrke motion, se venner og familie, og pludselig er det blevet for sent at søge om kompensation for forsinkelsen. Undersøgelser viser, at selv, når folk har mange penge til gode, kan de glemme det, eller udskyde det så meget, at det til sidst er for sent.

Der er dog flere firmaer, der gerne vil hjælpe med at skaffe kompensation til passagerer, der er blevet forsinkede. Firmaerne får de relevante oplysninger og går så til det flyselskab, som du skal have kompensation af. Når du får kompensation, skal du som regel betale en procentdel af den til firmaet, der hjalp dig, men i forhold til at du ikke selv gjorde noget for det, er det en god og nem løsning for dig.

Flere og flere får firma til at hjælpe sig

Nye tal viser da også, at der flere og flere danskere, der benytter sig af muligheden for at få et firma til at søge kompensation for dem frem for, at de selv skal bøvle med det.

En af grundene er, at det simpelthen er nemmere. Du skal bare give dine oplysninger til flyselskabet, så kan de klare det for dig. Derudover har de også godt styr på, hvornår du kan få kompensation, og hvornår du ikke kan. Du ender derfor ikke med at spilde en masse tid og energi på at prøve at få kompensation, når du faktisk ikke kan få det. Det er derfor en god løsning.

Der findes mange forskellige firmaer, der tilbyder denne service, og de er nemme at finde via nettet. Det er forskelligt, hvor stor en procentdel af kompensationen de forskellige firmaer skal have. Det er derfor en god ide at se på, inden du vælger.

Previous Article

Det er ikke så svært at finde en billig tørretumbler

Next Article

Tag på casino i Las Vegas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.