Her er grundene til at du skal vælge miljøvenlig vægmaling

Ingen kommentarer Share:
Maling og miljø
22xxss

Den globale klimaforandring er efterhånden ved at være blevet et accepteret faktum, og utvivlsomt  ikke lige sådan at afvise. Dette har selvfølgelig afspejlet sig i vores alle sammens forbrugsvaner, hvilket man kan sige er på høje tid. 

Vi vil jo gerne også gøre vores bidrag til et bedre miljø, og dermed bedre betingelser for planeten. Den gode nyhed er, at man i dag faktisk kan gøre dette på rigtig mange måder. Var du f.eks. klar over, at du kan gøre en del af dit bidrag ved blot at vælge en miljøvenlig vægmaling? Læs videre her, og se hvorfor du også bør skifte til en mere miljøvenlig maling indendørs.

Miljøvenlig

Billig vægmaling, hvid vægmaling – der findes uden tvivl en miljøudgave 

Vi er på mange måder blevet opdraget med f.eks. traditionel hvid vægmaling, der oftest er fyldt til randen med kemikalier. Denne type maling er ikke bare dårlig for vores hud og luftveje, den er også rigtig dårlig for miljøet. Ved at vælge en miljømærket maling vil du først og fremmest forbedre din egen sundhed, men samtidigt også give planeten et tiltrængt pusterum. Og hvem er ikke interesseret i dette? 

Hvis du leder efter billig maling online, men har overbevist dig selv om at der ikke findes billig miljøvenlig maling på nettet, så kan du godt tro om igen. Det er nemlig fuldt ud muligt at finde miljømærket billig vægmaling til en særdeles god pris. Maling og vægmaling, der overholder strenge miljøkrav er nemlig slet ikke så dyrt som du måske forestiller dig. Og det er uanset om det drejer sig om maling til væggene eller plankeværket.

Hus og have

Hvorfor standse ved vægmalingen

Hvis man først har taget springet og er skiftet til miljømærket maling, hvorfor så ikke udvide ens perspektiv. Der findes nemlig rigtig mange tig man som privatperson kan gøre for at handle mere miljøvenligt. Du kan f.eks. lade være med at bruge plastposer til dine indkøb, men i stedet vælge at bruge din egen medbragte stofpose. Du kan også gøre dit for at spare på dit vandforbrug. 

Lad f.eks. være med at lade vandet løbe når du børster tænder, og forsøg at skære ned på dine brusebades længde med blot et par få minutter. Du vil blive overrasket over hvor stor en miljømæssig besparelse, der på årsbasis er tale om. Sidst men ikke mindst kan du også skifte bilen ud med en elbil, hvilket virkelig er en af de helt store ting du kan gøre for miljøet. Det kræver blot et par vaneskift. Sørg f.eks. for at anskaffe dig en lader til elbiler (se evt. the charger), der er af bedste kvalitet. På denne måde maksimerer du nemlig din energibesparelse sammen med elbilen.

Previous Article

Nemme, bæredygtige løsninger i den travle hverdag

Next Article

Skab bæredygtige vaner i din hverdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.