Vær helt klar på det nye årtis tendenser

Ingen kommentarer Share:
nyt årti 2020
22xxss

Det sidste årti har stået på mange nye gadgets og tiltag, der har gjort vores hverdag både lettere og sjovere. Internettet, sociale medier og tablets er blevet fast inventar i alle danske hjem. Det er blevet muligt at få sine informationer lige meget, hvor man befinder sig i verden med en smartphone i hånden. Derudover er der kommet et øget fokus på klima, og hvordan man lever en mere bæredygtig hverdag. I denne artikel dykker vi ned i de ting, der vil gøre det nye årti lettere for dig.

nyheder på avis og computer

Få dine nyheder når du vil, hvor du vil

Vi er igennem det seneste årti blevet i stand til at få information, når vi vil, hvor vi vil. Med en smartphone behøver man ikke fedte med store leksikoner eller papiraviser for at slå noget op eller få sine nyheder. I stedet kan du let søge efter dine informationer gennem internettet eller apps på din mobil. Internettet bugner med muligheder for et hurtigt fix nyheder. I stedet for at vente på avisen, kan du tjekke dine favoritnyhedssider, når du har tid. Heriblandt er Nyheder24 et godt sted at hente dine nyheder om ind- og udland. Online er der nemlig hurtig opdatering på det seneste nye, så du er helt med på, hvad der foregår i den store verden lige nu og her.

Ud med madspild og ind med fokus på bæredygtighed

Klima og bæredygtighed er store fokusområder i vores samtid. Vi må alle gøre en ekstra indsats, så vi kan gøre jorden til et bedre sted at leve for de næste generationer. I en almindelig familie er der mange små tiltag, der kan gøre en stor forskel. Med et øget fokus på madspild kan det betale sig at undersøge mulighederne for, at køleskabets madvarer alle bliver spist. Ved at planlægge en maduge i forvejen kan I nøjes med at handle færre gange i løbet af ugen. Derudover spilder I mindre mad, fordi I allerede har købt ind til ugens måltider og ikke impuls-shopper mad. 

elbil lader op

Elbilen er et tiltag i klimakampen

I forlængelse af den øgede fokus på en mere bæredygtig hverdag skal elbilen bestemt nævnes. Der kører kun flere og flere elbiler rundt på vejene, og de er i nyere tid blevet økonomisk mulige for almindelige danskere at investere i. Faktisk kommer der kun flere nye modeller i både små, mellem og store størrelser, så der er elbiler til både den helt unge, pensionisterne og børnefamilien. Elbilerne anvender elektricitet fremfor benzin, så de skal ikke forbi en tankstation for at blive tanket. I stedet skal man køre bilen hen til en lader eller selv have en lader til elbil ved sin parkering. At skrue ned for bilkørslen eller vælge en bil med en anden type brændstof end de fossile brændstoffer er en af de måder, du kan nedsætte dit CO2-udslip allermest.

 

Previous Article

Derfor er løbebånd perfekt til den nye løber

Next Article

De nye tendenser til hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.