Sådan bør du klæde dig som kvinde på rejse

Ingen kommentarer Share:
Smilende pige
22xxss

Når man først begynder at tænke over det, er det overraskende sjældent, at man rent faktisk får lov til helt selv at bestemme, hvordan man ønsker at gå klædt. På arbejdet er der nærmest altid en dresscode af den ene eller den anden art, hvad end det er uniform eller bare en forventning om, at man tropper op klædt professionelt og klar til arbejde. Til fest er der et helt andet sæt regler og forventninger til, hvordan du skal komme klædt. Selv når du bare går derhjemme for dig selv eller med børnene, får funktion og komfort som oftest lov til at bestemme langt mere, end din indre stemme, der insisterer på, at du skal iklæde dig lige netop det, fordi det er det, du føler dig pæn, tilpas og måske endda smuk i.

Pige med kamera

Udtryk dig selv

Tøj handler nemlig om mere end bare den seneste mode, komfort eller endda at se godt ud. Dybest set handler det at tage tøj på i vore dage om, at du i hvert eneste outfit har en mulighed for at udtrykke dig selv og din identitet. Dit tøj er din daglige mulighed for at vise, hvem du er til verden, og hvorfor det både er smukt og godt. Som nævnt før, kan det dog være svært at finde lejlighed til rigtigt at omfavne den slags i sit daglige liv. Heldigvis er der dog tidspunkter, hvor nærmest ingen har forventninger til dit udseende og dit tøj, så måske er det tidspunktet, hvor du skal forsøge dig med at klæde dig på personligt? Disse omtalte tidspunkter er naturligvis, når du er på ferie.

Pige

En god og fordomsfri mulighed

Når du er ude at rejse, tager du netop en pause fra hverdagens tumult. Prøv derfor også at gøre din næste ferie eller rejse til en ferie fra dagligdagens uniformitet, hvad angår tøj og mode. Når du netop er ude at rejse, har du mulighed for at afprøve nye stile, købe nyt tøj eller medbringe noget af det, du ellers ikke får brugt så oftest i din kuffert. Så bliver du nemlig tvunget til at få det brugt, og som oftest viser det sig faktisk, at det kan blive både sjovt og rart at komme en smule ud af sin komfortzone angående tøj.

Dit tøj på en rejse bør dog selvfølgelig også afhænge af rejsens natur. Er du taget på charterrejse for mestendels at ligge ved stranden, skal du naturligvis tage mere badetøj end varme sweatre med. Det modsatte gør sig til gengæld også gældende, når du skal på skiferie, selvom der dog stadig er masser af muligheder for at udtrykke sin personlige stil med flere lag vintertøj på. Mange tager til udlandet for at gå rundt og opleve den nye verden, de er dumpet ned i, og i så fald kan det også være en god ide at pakke noget af ens mere praktiske tøj. Andre igen griber muligheden for, på deres udenlandsrejse, at klæde sig som de mennesker man nu engang er kommet for at besøge – eller i hvert fald tage inspiration fra deres nationale klæder.

Previous Article

Skab et ferieparadis i baghaven

Next Article

Skab hygge i dit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.