Mere overskud i hverdagen med god søvn og god mad

Ingen kommentarer Share:
Kvinde og barn og kærlighed
22xxss

Hvis man tager bare et hurtigt blik på Psykologen, Abraham Maslow, og hans hierarkiskinddelte behovspyramide, vil man kunne se fem kategorier for almenmenneskelige behov. Som moderne mennesker fokuserer mange af os måske først og fremmest på pyramidetoppens behov for selvrealisering og præstationer, mens vi skorter lidt på fundamentet – vores fysiske behov for tryg søvn og sund mad.

 Far og søn i tryg søvn

Spørg søvneksperterne 

Med dårlige søvnmønstre og ringe søvnkvalitet bliver overskuddet ofte liggende under dynen, mens vi er uoplagte allerede inden vi er mødt ind på arbejde. Søvneksperterne.dk har lavet en sengetest – en komplet guide til dig over de allerbedste senge netop nu, så følg linket og få et stærkere fundament i hverdagen. Overskud og velvære starter i en god seng.

Du bestemmer

Der findes et væld af senge og nogle af os sværger til den stenhårde madras, andre til en rullemadras blød som skumfidus og endnu andre har fået øjnene op for glæden ved en funktionel elevationsseng.
Det vigtigste, når du skal vælge en god seng, er at den opfylder netop dine behov og at du ligger som en konge eller dronning i den. Søvneksperterne kan fortælle dig meget mere om, hvordan du bestemmer dig for den helt rigtige seng.

Vejen til menneskets hjerte går gennem maven

En glad og tilfreds mave har næsten uhyggeligt tæt forbindelse til et glad og tilfreds sind. Nyere undersøgelser har efterhånden slået fast, at vores psykiske velbefindende er nært beslægtet med sundheden i vores tarme. Bedre og sundere mad giver ligesom en god nattesøvn mere overskud, tilfredshed og velvære.

Sund fisk og god mad

Og, så må det da gerne smage himmelsk

Når man så er i gang med at forholde sig til nye og moderne kosttilgange, hvor det blandt andet anbefales at man dagligt spiser 100 gram fed fisk om dagen, kan man jo lige så godt hoppe ud i udfordringen med lidt finesse. Enhver der elsker mad vil også elske en rygeovn. Med en rygeovn som værktøj i køkkenet er der masser muligheder for at lege og eksperimentere og finde en ny glæde frem for nysgerrig madlavning. Uanset om du koldryger over lang tid eller varmryger for eksempel en skøn lakseside, så giver den fyldige røg fra bøgeflis og tørrede krydderurter en himmelsk smag til et hvilket som helst stykke kød, som du tilbereder i din nye rygeovn. En rygeovn er uundværlig for enhver madelsker og grillentusiast – og du kan finde din i dag ved at følge linket https://rygeovntilbud.dk/.

Previous Article

Brug nettet til at vide hvad du er til

Next Article

Sådan får du den perfekte sommerkrop – helt uden at træne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.