Sådan holder du den sjoveste polterabend

Ingen kommentarer Share:
brætspil
22xxss

Der er stor tradition for, at det ordentlig skal fejres når der er en i vennegruppen, som skal til at giftes. Vi har efterhånden taget en del amerikanske anledninger til os og det er ikke unormalt, hvis polterabenden handler om sex. 

Men er det egentlig den fest I gerne vil holde? Hvordan holder man den sjoveste polterabend for en selv og vennerne? Læs med her for gode ideer og få hjælp fra Charlotte Schou, hvis festen skal have et pift.

Fest

Intet i vejen med sex

Hvis du synes, at det kunne være sjovt at have en polterabend der handler lidt om sex, så er der intet i vejen med det. Det er trods alt en fest for voksne og til polterabend er der tradition for at feste ordentligt igennem, før man endeligt slår sig ned og binder sig. 

Med Charlotte Schou kan du finde et bredt udvalg af strippere og andre underholdende elementer, som du kan hyre til din fest. Du kan for eksempel få fat i både mandestrippere og pigestrippere alt afhængigt af hvem deltagerne er til festen og hvad det er festen egentlig skal byde på. Du kan dog også booke andre sjove og underholdende forestillinger så som en tryllekunstner eller drag queen. 

Stilfuld aften med god middag

Måske er sex og vild fest ikke lige din kop te. Måske foretrækker du i stedet at tage ud og få dig en god middag, et glas vin for meget og en masse god snak med de nærmeste venner? Ens polterabend er en fejring for en selv og den forandring man går i gennem, når man overgår til det gifte liv. Det er derfor vigtigt at ens polterabend er lige præcis på den måde, som man selv gerne vil have det – og ikke sådan som samfundet eller andre personer omkring en kan diktere det. 

Lav en liste over venner, bekendte og familiemedlemmer, som du gerne vil have med til middagen. Du kan enten vælge at holde det lidt intimt eller samle en større gruppe af mennesker, som kan være med til at fejre dig. Alt afhængigt af hvor mange i er sammen, kan du enten blot booke et bord i en god restaurant eller et større festlokale med catering. 

I kan eventuelt også vælge at holde middagen derhjemme og lave maden sammen. Det giver god hygge og i skal nok få jer nogle gode grin, når i laver mad sammen med et glas lækker mousserende vin i hånden.

middag

Hyggeaften med spil og film

Det kan også sagtens være, at du slet ikke er til den helt store formelle fejring, men alligevel gerne lige vil markere, at du gennemgår en forvandling, når du på denne måde overgår til at være en gift mand eller kvinde. I så fald kan du jo holde en rigtig hyggelig polterabend, hvor du og gæsterne hopper i jeres mest behagelig tøj og kravler op i sofaen sammen.

Vælg en polterabend hvor i kan se en god film med snolder og popcorn. Eller find i stedet nogle brætspil sammen og få jer nogle gode grin, imens i spiller jer vej igennem en eventyrlig verden.

 

Previous Article

Slip for røglugten og prøv elektronisk cigaret

Next Article

Sådan aktiverer du dit kæledyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.