Prøv noget nyt i jeres ferie

Ingen kommentarer Share:
ferie
22xxss

Skal du og din familie igen på ferie snart? Når man år efter år planlægger sommerferie, kommer man hurtigt til at gøre det lidt ensformigt. Her kan du få nogle gode idéer til, hvordan I måske kan overveje at gøre noget anderledes næste gang. På den måde kan man få et friskt pust i sin ferie, som altid er sundt og forfriskende.

Byt hjem med nogen

Måske har du allerede hørt om de forskellige programmer, der findes for at bytte hjem med nogen. I stedet for at leje et hotelværelse eller et værelse hjemme hos nogen, kan man bytte sit hjem med nogen, der bor et anderledes sted. Således kan storbyfolk få en dejlig og rolig ferie på landet, mens dem fra landet kan komme ind og mærke lidt af storbyens sus.

Det kan også være en mulighed for at opleve et land eller et sted på en lidt anderledes måde end man gør, når man besøger et sted gennem et almindeligt rejseselskab. På denne måde oplever man nemlig et autentisk lokalt hjem i et rigtigt boligkvarter.

Hvis du er tøvende i forhold til visse typer af ferie på grund af en firbenet ven, så kan du også tage hunden med på sådan en ferie. De, du bytter hjem med, er som oftest okay med, at der bor en hund i deres hjem, når de ikke er hjemme, hvorimod det ikke er sikkert, at de ville acceptere at der bor en der, hvor de selv er på ferie. På nettet kan du finde masser af info og gode råd om hund og ferie, som det kan være smart at læse op på, hvis du overvejer at tage vovsen med på ferie.

Tag til nye destinationer

En helt grundlæggende ting, som det er godt at overveje, er at tage til mindst én ny destination hvert år. Hvad enten det er et kontinent, et land eller bare et sted i Danmark, som I ikke har været i før, kan det være utroligt givende at opleve noget nyt.

Mange folk tager til steder som Tyrkiet eller Mallorca hvert år. I så fald kunne man overveje en tur til Marocco, Indien eller Sydamerika, hvis ikke I har været der før. Selvfølgelig er der noget rart i det velkendte ved et sted, man har været mange gange før. Men hvis man vænner sig til at tage til nye steder hvert år, begynder følelsen af nyt at blive velkendt, og det er sundt for livssynet og indstillingen.

hund og løbetur

Der er ingen, der siger, at man ikke både kan opleve noget nyt og noget velkendt i den samme ferie. Sådan er det for eksempel også, når man tager på camping- eller sejlerferie. Så kender man sin bil eller sin båd, men man bruger den til at transportere sig rundt i fremmede egne. Den gradvise bevægelse giver også en særlig, nomadisk fornemmelse, som kan være meget givende.

Selvom ferien handler om at koble af, kan man også godt bruge den på at udvikle sig, og det er under alle omstændigheder godt at tænke over, hvad man gør i sin ferie, i stedet for at rejse i blinde.

Previous Article

Gør din løbetræning sjovere med en hundeven

Next Article

Slip for røglugten og prøv elektronisk cigaret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.