Skift pyntetingene i boligen ud til Black Friday

Ingen kommentarer Share:
sofa og puder
22xxss

Står du netop og mangler en pynteting at sætte ovre i vindueskarmen? Eller trænger det hele mon til at blive skiftet ud? Har du brug for at en ny farve eller et nyt tema præger dit hjem?

denne hjemmeside kan du se nogle af de butikker, der har gode tilbud på Black Friday.

Skift det gamle ud med noget nyt

Nogle gange bliver man bare træt af at se på de samme gamle ting igen og igen. 

Mange af de ting, man har stående i hjemmet, har man jo haft i flere år og måske endda årtier. Når man kigger på de samme ting igen og igen, så bliver tilværelsen en smule kedsommelig. Hvis man især opholder sig meget i hjemmet, for eksempel fordi man arbejder hjemmefra eller har børneorlov, så bliver man hurtigt træt af at have præcis de samme ting omkring sig dag ud og dag ind.

Det er tid til noget nyt og hvilket bedre tidspunkt at skifte sine gamle ting ud end til Black Friday?

Black Friday er den helt store salgsdag, hvor man får knaldgode priser hele dagen i langt størstedelen af butikker. Det er det perfekte tidspunkt til at skifte de gamle støvede pyntepuder ud eller de små nipsting, man har haft stående i vindueskarmen de sidste 5 år. Måske der endda skal skiftes nogle møbler ud?

pynteting

Mærkevarer

Black Friday er desuden en dag med rigeligt af muligheder for at skifte sine normale genbrugspynteting ud med nogle lidt dyre sager.

Er størstedelen af tingene omkring dig fra studietiden, hvor du sad økonomisk hårdt i det og kun kunne tage til takke med de ting du kunne skrabe sammen fra de lokale genbrugsbutikker? 

Du har formentlig ændret dig en del siden dengang og forhåbentlig er din økonomiske situation nu en anden. Så nu har du bedre mulighed for at købe de lidt dyrere ting at pynte din bolig med, som du har gået og beundret i flere år.

Måske der er et bestemt mærke af vaser, du altid har ønsket dig at eje? Eller er der et bestemt maleri, du har haft udkig på i et stykke tid?

Vær sød ved dig selv på Black Friday og giv dig selv en gave, som du længe har gået og drømt om. Du kan jo lige så godt spare penge, imens du er god ved dig selv.

pynteting i stuen

Hjemmet skal afspejle personligheden

Vi mennesker ændrer os hele tiden. 

Vi er i konstant forandring, fordi vores hverdag ændrer os så drastisk ofte fra år til år. Dem vi var da vi studerede, er ikke dem vi er i dag og der er en verden til forskel fra, hvordan du opførte dig som barn og hvordan du befærder dig og oplever verdenen i dag.

Hvis du blot tænker tilbage på den person, der hilste dig i spejlet for et års tid siden, ville du formentlig blive dybt overrasket og måske ikke engang kende dig selv.

Det er samtidig vigtigt, at vores hjem afspejler den vi er. Den bolig vi kalder ‘hjem’ er vores base. Det er her vi har mulighed for fuldt ud at være os selv og her vi oftest er sammen med dem vi holder mest af. 

Af den grund bør du derfor også med jævne mellemrum tage et ordentligt kig omkring dit hjem og se på de ting du omgiver dig selv med. Afspejler de ting stadigvæk den du er? Den du har lyst til at være?

Hvis de ikke gør, så er det sikkert ved at være tid til at du skifter tingene ud, så du får et hjem dig faktisk afspejler den person du er i dag.

Previous Article

Tjen penge hjemmefra via daytrading

Next Article

Sjove temaer til din konfirmation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.