Sådan aktiverer du dit kæledyr

Ingen kommentarer Share:
kattelegetøj
22xxss

Får du nogen gange en fornemmelse af at dit kæledyr burde lave noget mere? Og aktiveres noget mere? Men er du i tvivl om præcis hvordan du skal gøre det? Så er der gode grunde til at læse med her. Nedenfor kan du læse meget mere om hvordan du helt konkret aktiverer dit kæledyr i forhold til hvilket dyr det er samt får viden om aktivitetsspil og legetøj samt hvad du ellers kan gøre af tiltag for at aktivere kæledyret.

Aktiviteter afhænger af dyret

De aktiviteter du kan opstille for dit dyr skal være tilpasset dyrets hjerne og temperament. Nogle slags dyr er meget kloge og kan godt lide nogle lidt mere avancerede aktiviteter end andre dyr. Ligeledes er der dyr der hurtigt bliver trætte, mens andre kan fortsætte i timevis. Du skal derfor som ejer sætte dig grundigt ind i dit dyrs aktivitetsniveau.

hund

Aktiver med spil og legetøj

Det er nærliggende at bruge aktivitetsspil og legetøj når du skal aktivere dit kæledyr. Har du fx en hund kan du finde spil til enhver race, lige for små til store hunde, aktive og mindre aktive. Aktivitetsspil hund findes online, men vil også kunne findes i dyrebutikker rundt om i landet. Det samme gælder for legetøj. Disse redskaber som spil og legetøj er, er anvendelige til direkte at aktivere dyret så den syntes det er sjovt og ønsker at være med.

Et aktivt dyr er et gladere dyr

Når et kæledyr aktiveres bliver det automatisk også gladere. Hvis dyret kan lide at bruge energi skal det aktiveres så meget som muligt for at være et glad kæledyr. Hvis dyret ikke bliver aktiveret begynder det at kede sig og kan faktisk gå hen og blive depressivt til mode eller begynde at lave ballade for at aktivere sig selv. Igen er det vigtigt at kende dyret godt for at vide hvor meget og hvor lidt der skal til. Derudover skal man kun anskaffe sig et kæledyr som man ved at man kan aktivere, ellers er det synd for dyret, at det ikke får hvad det har behov for. Dette kan føre til mistrivsel.

 

Previous Article

Sådan holder du den sjoveste polterabend

Next Article

Gør din fritid mere levende og eftertragtet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.