Slut med kedelig bogføring og det svære årsregnskab

Ingen kommentarer Share:
Let byrden med regnskaber og få en god revisor
22xxss

Ja, som overskriften antyder, så kan du sige farvel til den kedelige bogføring og i samme ombæring også det svære årsregnskab. Det er ingen hemmelighed, at den daglige bogføring er et mindre bjerg, der for mange virksomheder skal bestiges. Specielt for virksomheder, hvor der kun er ejeren til at udføre jobbet, kan det nemt bliver et uoverstigeligt bjerg. Mange sidder ud på aftenen og sågar i nattetimerne for at få styr på regnskabet. Bilagene skal sorteres og nummereres, hvis de er der alle sammen vel og mærke. Ellers går det store detektivarbejde i gang.

Automatisk digital bogføring uden papirbilag

Med www.bogfoering.dk er det slut med den kedelige bogføring og velkommen til masser af overskud til kærneforretningen. Og tid til alt andet.

Du behøver ikke at huske på fristerne for betaling af skat og moms, og samtidig har du altid det fulde overblik over dit regnskab. Hvad der er det bedste ved den automatiserede løsning, er svært at prioritere, men at blive helt fri for papirbilag og stakke af papir må være et andet godt argument.

Vel, det er ikke sådan, at du ved at overlade bogføringen til bogfoering.dk mister følingen med den økonomiske side af dit firma. Arbejdsgangene bliver blot væsentlig lettere og mindre tidskrævende. Overblikket har du, som nævnt, altid lige ved hånden.

Hvordan bliver det digitalt, spørger du sikkert. Du downloader blot en app og tager et billede af det bilag, som skal bogføres. Du kan gøre det med det samme, når du får bilaget, så er det allerede bogført et øjeblik efter. Er der tale om bilag som skal betales, kan du i appen godkende betalingen og dermed bogføringen. Det hele sker nærmest med dine fingerspidser, og nemmere bliver det nok ikke.

Ville det ikke også være smart, hvis du fik en besked om at huske bogføring af et bilag automatisk, når du bruger dit kreditkort? Du kan få et MasterCard, der minder dig om at tage et billede af bilaget for det, du netop har betalt med kortet. Fantastisk, ikke?

Har du også brug for løbende rådgivning, kan du tilknytte en regnskabschef til dit digitale automatiserede bogholderi, så du er i stand til at træffe de rigtige beslutninger om virksomhedens fremtid og daglige rutiner på et kvalificeret grundlag.

Hvad så med årsregnskabet, er det også automatisk?

Med den automatiske bogføring er du godt på vej mod et automatisk regnskab, men for de fleste virksomheder skal et årsregnskab revideres af en revisor. Da hele bogholderiet er digitalt og alle bilag løbende bogført, er det nemt at give videre til revisoren, som let og smertefrit kan gennemgå regnskabet. Du vil formentlig opleve en mindre besparelse, hvis revisoren kan gå direkte til regnskabet.

Har du en enkeltmandsvirksomhed, som ikke kræver revision, så har du dit regnskab digitalt og kan selv udfylde den udvidede selvangivelse. Det bliver ligeledes så smertefrit som det næsten kan, uden de evindelige dynger af papir og plasticmapper med bilag.

Afslutningsvis må det konstateres, at bogholderi bliver nemmere med en digital løsning, som netop beskrevet.

Previous Article

Lån til forældrekøb

Next Article

Forslag til at gøre din kulinariske hverdag mere spændende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.