Få ny bærbar til studiet med et mindre lån

Ingen kommentarer Share:
SMS lån
22xxss

I folkeskolen og på gymnasiale uddannelser er det måske dine forældre, der har hjulpet med at betale for den bærbar computer, der har været nødvendig for at gennemføre studiet. Hvis du efterfølgende fortsætter på universitetet, sker der tit det, at du nu skal til at klare dig selv. Du flytter måske hjemmefra, så du kan bo tættere på din uddannelsesinstitution, og så er der mange indkøb, du selv må klare. Hvis den tidligere bærbar nu er 3-4 år gammel, synes du måske, det er på tide at investere i en ny. En bærbar computer har nemlig rigtig mange fordele på universitetet, og man vil gerne have noget tidssvarende. Hvis du ikke helt kan finde pengene, kan du få hjælp af et mindre lån.

Hvad bruger du en bærbar computer til på universitetet?

Når du skal studere på en videregående uddannelse, skal du først og fremmest bruge din computer til at få adgang til skolens IT system. Her finder du dine boglister, dine varierende skemaer, materiale som din forelæser ligger op og meget andet. Det er så at sige din portal til alt studierelevant materiale.

Udover dette er det i dag blevet meget populært at bruge e-bøger. Disse er ofte billigere end en fysisk bog, og derfor vælger mange ”fattige” studerende at købe e-bøger frem for almindelige bøger. Til dette formål er en bærbar computer uundværlig. Med en bærbar kan du nemlig transportere dine bøger til og fra studiet, så du har adgang til dem overalt.

Du har selvfølgelig også brug for din bærbare til at tage noter til forelæsninger. På nogle studier er der en række af programmer, der er nødvendige at kunne installere, hvis du vil igennem studiet. Nogle af disse programmer kan være ret krævende, og netop derfor ønsker du at få opdateret din gamle computer fra gymnasietiden til en mere moderne, der kan klare flere ting.

En bærbar er altså stort set uundværlig på en videregående uddannelse, men hvad så hvis du ikke lige kan finansiere de 4-5.000 kr. en rimelig computer koster?

Et SMS lån kan hjælpe dig i gang

Der findes en række af mindre lån, der går under en fælles betegnelse – SMS lån. Dette er små lån, der ofte svinger mellem 500 kr. og 5.000 kr. Dette er en rigtig god mulighed, hvis du inden for kort tid har muligheden for at tilbagebetale lånet. Det er nemlig sådanne et mindre lån ofte har større renter, hvilket også betyder at du skal tilbagebetale mere, end du låner.

Klogt smslån

Hvis du fx låner 5.000 kr. over en 12 måneders periode, kan du godt risikere at betale omkring 7-8.000 kr. tilbage. Et SMS lån og andre små lån er derfor gode lån, hvis du kan tilbagebetale dem over kort tid. Nogle steder kan du også låne 4-5.000 kr. rente og gebyrfrit, hvis du tilbagebetaler indenfor 30, 45 eller 60 dage.

Hvis du er interesseret at anskaffe en bærbar computer nu og her, så kan du læse mere om SMS lån her

Previous Article

Find et godt lån til bilen her

Next Article

Få dine drømme til at spire med et lån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.