Tilbage til 80’erne med polaroidkameraet

Ingen kommentarer Share:
Polaroid
22xxss

Vi kan sikkert alle huske, hvordan bedsteforældrene eller forældrene ville hive kameraet frem i løbet af 70’erne, 80’erne og 90’erne. Der skulle bare lidt film i og vupti, så var der billeder med det samme!

Det er sjovt, for disse kameraer var i et stykke tid meget upopulære. De er ikke så teknisk avancerede som digitalkameraerne, og de er faktisk også dyrere i brug.

Til gengæld er der en magi over dem, som kan være meget svær at finde ved nogle andre fotografiske redskaber. Nedenfor kan du finde 4 bud på, hvorfor man i dag er begyndt at købe polaroidkameraer igen!

Polaroid

Det er let at hænge billederne op og drømme sig væk

Så smarte som digitalkameraer er, for slet ikke at tale om vores moderne smartphones, så føles det simpelthen helt anderledes, når man kan hænge billederne op på en væg til senere.

Designet, som billederne kommer ud med er også noget helt andet. Det er populært at skrive datoen på det nederste del, og mange skriver også, hvad man egentligt ser på billedet.

Magisk er det bare, når man kan genleve disse oplevelser. Det sker på en helt anden måde, en hvis man bare kigger på billederne på en skærm.

Du kan blive en bedre fotograf

Hvis du gerne vil øve din fotografering, så er der faktisk god grund til at vælge polaroidkameraet. Det er nemlig en form for kamera, som kræver sin fotograf.

Kort sagt, så er dette ikke en type kamera, som du kan gøre meget med. For mange tænder dette dem af, men manglen på funktioner kan virke i din fordel. Eksempelvis er det faktum, at du kun får billedet fysisk og ikke kan gemme det digitalt smart. Så er det simpelthen ikke muligt at redigere. Dette gør, at du altså skal tage billedet, så det ikke behøver redigering.

Derudover er polaroidfilm heller ikke det billigste, som kan købes. Med et polaroidkamera, så er du altså konstant opmærksom på, at du ikke bare kan tage hundredevis af billeder og så sortere videre derhjemme. Du bliver nødt til at tage det bedste billede, når du nu kan!

Polaroid

Kameraet føles bare godt

Det er en størrelse, som er svær at kvantificere, men det føles bare helt vildt godt at stå med et polaroidkamera.

Det at trykke på knappen, at se billedet komme ud – det er alt sammen del af en oplevelse.

Og det er faktisk utroligt vigtigt! Polaroidkameraer har en unik evne til at inspirere os på en måde, som digitalkameraer ikke altid kan formå.

Meget af det har med garanti noget med nostalgien i det at gøre. For mange af os er det at have et polaroidkamera bare sjovt, og det bringer os tilbage til tidligere tider.

Men samtidig føles det også bare godt, og der er respons. Du ved præcis, hvad dine billeder er blevet til, så du har kontrollen over hele fotografiet, fra det skal stilles op til det skal indrammes.

Polaroidkameraet er uden tvivl noget, som er mindre teknologisk avanceret end mange moderne kameraer. Det betyder dog ikke, at man som fotograf ikke kan få brugt dem godt!

 

Previous Article

Sørg for din egen underholdning med online casino

Next Article

Mad til den travle børnefamilie, der altid er på farten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.