Tjen penge gennem investering

Ingen kommentarer Share:
Mønter
22xxss

Det er ikke en svær opgave at tjene penge gennem investeringer, og det er heller ikke nær lige så risikabelt, som film, bøger og reklamer får det til at se ud. Faktisk kan alle og enhver begynde at investere små beløb lige nu og her, men det er naturligvis ikke den bedste idé at begive sig ud i aktiemarkedet og sætte sine penge på spil inden man ved, hvad man foretager sig. 

Det kræver nemlig en grundlæggende forståelse for, hvordan aktier fungerer, og hvordan man analyserer dem og handler på analysens konklusioner. Uden disse redskaber vil du ende med at investere i blinde, og det er hverken sjovt eller spændende, det er udelukkende en skam at begynde på. Læs med i denne artikel for at få noget forberedende viden om de forskellige typer af aktier.

beregning

Udbytteaktier

En bestemt type aktier, hvor investorerne bliver betalt løbende for deres bidrag til virksomhedens aktieværdi, kaldes udbytteaktier. Det er smart for investorer, der gerne vil tjene penge løbende og som ikke kun går efter at hæve en stor gevinst den dag, de sælger deres aktier. 

Der er dog en stærk synergi mellem de løbende udbetalinger og den endelige gevinst for langvarige aktieholdere i sådanne aktier, såfremt de har en værdimæssig fremgang. For mange aktieinvestorer er de aktier, man køber kortvarige glæder og de skal snart geninvesteres i noget nyt, fordi de aktier, de beskæftiger sig med er meget svingende i værdi. Det kan være en god ting, fordi værdien kan stige eksplosivt, men ligeledes kan den falde drastisk og derfor kræver denne teknik en grundig forståelse for, hvordan man anvender aktieanalyse og naturligvis en stærk analysemodel. 

Du kan læse mere om udbytteaktier på https://mininvestering.dk/udbytteaktier/ og lære mere om, hvordan det fungerer.

amerikanske dollars

Som at sætte penge i banken

At investere kan ikke bare sammenlignes med at sætte penge i banken, det er det samme. Eller rettere er dét at sætte penge i banken en investering. Din bank adskiller sig bare fra de mange aktier på børsen ved at den har en langt større sikkerhed. Uden denne sikkerhed ville forbrugerne hurtigt danne mistillid og banken ville gå konkurs uden nye investorer. På samme måde kan en aktie på børsen falde drastisk, hvis mange beslutter sig for på samme tid at fjerne deres bidrag, det vil sige, at de sælger deres aktie. En anden forskel på din bank og en aktie er, at interesse-raten i en aktie typisk vil være højere end den er, når banken låner penge af dig.

 

Previous Article

Indbrudssikring er vigtigt – ”better safe than sorry”

Next Article

Sådan finder du de gode p-pladser i byerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.