Tjen penge ved at udleje boliger

Ingen kommentarer Share:
Penge
22xxss

En af de bedste måder at tjene penge på, er ved at udleje boliger. Mange undrer sig måske over, at det stadig er en måde at tjene mange penge på. Men det er det. Modellen er faktisk simpelt: Du låner nogle penge, som du køber en lejlighed for. Du udlejer så boligen ud. Pengene du får ind, bruger du til at betale af på lånet. Og så lader du egentlig bare det hele passe sig selv. 

Efter nogle år vil lånet være betalt af, og du har nu to muligheder. Du kan beholde lejligheden, og bare tjene pengene der kommer ind hver måned. Eller du kan sælge lejligheden og stå med en gevinst på flere hundrede tusinde. 

Hus

Det vigtigste er et godt lån 

De sidste par år er der dukket den ene efter den anden historie op i nyhederne, om iværksættertyper der har tjent millioner på at udleje boliger. Det kan skabe lyst til selv at kaste sig ud i eventyret. Og pludselig finder man sig selv på jagt efter en lejlighed man kan bruge til projektet. 

Men inden man kommer for godt i gang med boligjagten, skal man lige træde et skridt tilbage. For det første man skal kigge på er faktisk et lån. Jo bedre et lån du får, jo bedre et afkast vil du kunne skabe. Så simpelt er det. Derfor er det første du skal gøre at snakke med din bank, og måske endda en masse andre banker også. Du skal finde det sted hvor du kan låne flest mulige penge, for mindst muligt i rente. Især hvis du kan få et rentefrit lån, er du virkelig godt på vej. 

Den rigtige lejlighed 

Herefter handler det om at finde den rigtige lejlighed. Et godt udgangspunkt er at kigge efter lejligheder i det som bliver kaldt udkants Danmark. Det skyldes den lejelov vi har i Danmark, som sætter bestemte regler for meget man må tage i leje for sin lejlighed. Hvis du bevæger dig ind i storbyerne, vil boligpriserne være tårnhøje, samtidig med at lejeloven holder lejen kunstigt nede. 

Hvis du omvendt bevæger dig ud i udkants Danmark, vil boligpriserne falde drastisk. På samme tid bliver lejepriserne på ca. samme niveau. Og det er meget mere lukrativt, når man går efter at tjene penge på at udleje boliger. Du skal have den billigst mulige lejlighed, som du kan leje ud til flest penge. Det er der du tjener mest muligt. Derfor er udkants Danmark stedet at lede efter din lejlighed. 

Penge2

At leje ud 

Når du har fået dit lån og købt din lejlighed, er næste skridt at leje lejligheden ud. Den store frygt er selvfølgelig, at man ikke kan leje sin lejlighed ud. Men det er ikke noget man skal være bange for. Generelt er der masser af mennesker der gerne vil leje en lejlighed. Og det gælder overalt i Danmark. 

Det gælder om at sørge for, at der er mindst muligt arbejde for dig selv, når først dine lejere er flyttet ind. Derfor kan det betale sig at sætte sig godt ind i hvordan man laver en god lejekontrakt. Du kan tjekke det ud på nettet, men hvis du vil være på den sikre side, kan du også hyre en advokat. 

Når først lejekontrakten er på plads, og lejerne er flyttet ind, er der kun en ting at gøre: Læne dig tilbage og se nogle andre mennesker betale af på dit lån. Med tiden får du måske lyst til at udvide med flere lejligheder, og til sidst kan du se dig selv stå som ejer af ejendom for flere millioner. Sådanne historier finder man overalt på nettet, og hvem ved, måske bliver det en dag dig. 

Previous Article

Overrask din kæreste med en rejse

Next Article

Gør noget godt for din sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.