Vigtige ting at se efter, når du køber et bordfodboldbord

Ingen kommentarer Share:
Vigtige ting at se efter, når du køber et bordfodboldbord
22xxss

Prisen på bordfodboldborde varierer fra under 500 kr til over 15.000 kr. Du skal først beslutte, hvor meget du er villig til at bruge, og om du vil købe et nyt eller et brugt bordfodboldbord. I denne artikel ser vi på nogle vigtige ting, som du skal kigge efter, når du køber et bordfodbold.

Størrelsen på dit bordfodboldbord

Det fleste fodboldborde måler ca. 80 cm i bredden og ca. 150 cm i længden. Når du tager højde for bordets størrelse, skal du derfor tage højde for, hvor meget ledig plads, som du har. Glem ikke at spillestængerne også stikker ud fra hver side af bordet, og at dem som spiller om fodboldbordet også skal have plads nok til at kunne spille! Hvis du foretrækker et bord i fuld størrelse, bør du derfor sørge for, at der er ledig plads rundt om bordet på mindst en ekstra meter udover stængernes længde. Hvis du køber et bordfodboldbord til dine børn, så kan du overveje at købe et mindre bordfodboldbord eller endda den type bord, som kan stilles ovenpå stuebordet eller spisebordet.

Køb også et bordfodboldbord, der passer til færdighederne af dem, som skal spille på det. Hvis du har til formål at forbedre dine spillefærdigheder ved bordet, er der en mulighed for, at du bruger bordet oftere, og dermed har du også brug for et mere holdbart bord. Da fodboldborde afviger meget i kvalitet, bør du overveje dine færdigheder, inden du køber bordet.

Fodboldbordets materialer

Du vil hurtigt bemærke, at de billigste fodboldborde er fremstillet af billige materialer som plastik eller træ i dårlig kvalitet. Problemet med træ er, at det kan svulme, hvis det bliver fugtigt, og spillepladen kan blive ujævn, hvilket ikke er godt, når der skal spilles bordfodbold! Endvidere kan stængerne med håndtene løsne sig, når man spiller, fordi man jo hiver og trækker i stængerne. For at afgøre om fodboldbordet er lavet af kvalitetsmateriale, kan du kontrollere, om træet er en halv tommer tykt, og om bordet er lettere end 30 kilo. Denne type borde kan være gode nok til hobbyspilleren, men du bør ikke forvente, at det vil være lige så holdbart som et bord i massivt træ fra eksempelvis Bonzini eller Rene Pierre. Et godt kvalitetsbord er typisk lavet af massivt træ og kompositmateriale.

Vælg et bordfodboldbord, som har stålstænger, der er hule indeni. De fleste af de bedste kvalitetsborde har denne type stålstænger, som er beregnet til seriøse udøvere af bordfodbold. De hule stænger er en del lettere sammenlignet med solide stænger, og dette giver større bevægelseshastighed under en kamp. Lettere stålstænger modvirker træthed i hænderne og underarmene.

Størstedelen af ​​bordfodboldborde er omkring 100 cm i højden og anbefales til både voksne og teenagere. Hvis yngre spillere ønsker at udvikle deres færdigheder, så har de brug for et bord, som er lidt lavere end denne højde. Du kan derfor vælge et bord, som kommer med højdejusterbare ben, så både store og små spillere kan nyde et godt slag bordfodbold rundt om bordet.

At have et bordfodbold i dit hjem er en fantastisk måde at nyde dette spændende spil, når du vil. Alle i familien kan have det sjovt, og med så mange forskellige bordfodboldborde at vælge imellem, vil du helt sikkert finde et perfekt bord til dig og dine familiemedlemmer. For at gøre det nemmere for dig at beslutte og vælge, bør du overveje de faktorer, som er nævnt i artiklen. Hvert bord har sine fordele og ulemper, så vælg derfor et bord, der passer til dit budget og dine behov. Bordets holdbarhed og styrke er også vigtige, så sørg for at vælge et bord, der er lavet af materialer i høj kvalitet. God kamp!

Previous Article

Uddan dig selv til boligadvokat

Next Article

Lad et plankebord pynte i spisestuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.